نشاسته کربوهیدرات استخراج شده از مواد اولیه کشاورزی است که به طور گسترده ای در هزاران برنامه غذایی روزانه و غیرغذایی موجود است. این مهمترین کربوهیدرات در رژیم غذایی انسان است. از آنجا که قابل تجدیدپذیر و تجزیه تخریب پذیر است ، این ماده همچنین به عنوان ماده اولیه کاملی به عنوان جایگزینی برای اجزای سوخت فسیلی در کاربردهای شیمیایی بیشمار از جمله پلاستیک ، مواد شوینده ، چسب و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد مواد غذایی ، خوراک و مصارف صنعتی اینجا را کلیک کنید. مولکول نشاسته از تعداد زیادی واحد واحد گلوکز تشکیل شده است که توسط پیوندهای گلیکوزییدیک به یکدیگر پیوسته اند. این گیاه توسط همه سبزیجات به عنوان یک فروشگاه انرژی تولید می شود. در .
اروپا تقریباً به طور انحصاری از سیب زمینی ، گندم و ذرت استخراج می شود.
نشاسته های طبیعی
پس از استخراج ، نشاسته خالص (نشاسته بومی) یک پودر بی مزه و بی بو سفید است که در آب سرد یا الکل غیر محلول است ، که در صنایع غذایی و کاغذ به طور گسترده برای مقاصد اتصال و ضخیم شدن استفاده می شود.
نشاسته اصلاح شدهنشاسته خالص را می توان با استفاده از یک فرآیند شیمیایی ، فیزیکی یا آنزیمی اصلاح کرد تا نشاسته های اصلاح شده ایجاد شود ، هر کدام ویژگی های متفاوتی را ارائه می دهند و به طور گسترده ای در صنایع غذایی ، کاغذ ، نساجی ، روغن ، چسب ، تخمیر و داروسازی مورد استفاده قرار می گیرند. اطلاعات بیشتر درباره نشاسته های اصلاح شده
مالتودکسترین
از طریق یک هیدرولیز کردن سبک ، نشاسته محلول می شود و به مالتودکسترین تبدیل می شود. مالتودکسترینها معمولاً در مراحل آماده سازی و بازیابی در تغذیه ورزشی مورد استفاده قرار می گیرند و یک ماده با ارزش در بسیاری از نوشیدنی های ورزشی است. علاوه بر این ، مالتودکسترین ها به خوبی برای تغذیه نوزادان مناسب هستند زیرا محلول بودن آنها یک فرمول عاری از مواد غذایی را در بطری ها تضمین می کند و به شیر غذای شیرخوار شیرینی کامل می بخشد ، در حالی که تقریباً هیچ شیرینی اضافه نمی کند.
از طریق یک هیدرولیز کردن سبک ، نشاسته محلول می شود و به مالتودکسترین تبدیل می شود. مالتودکسترینها معمولاً در مراحل آماده سازی و بازیابی در تغذیه ورزشی مورد استفاده قرار می گیرند و یک ماده با ارزش در بسیاری از نوشیدنی های ورزشی است. علاوه بر این ، مالتودکسترین ها به خوبی برای تغذیه نوزادان مناسب هستند زیرا محلول بودن آنها یک فرمول عاری از مواد غذایی را در بطری ها تضمین می کند و به شیر غذای شیرخوار شیرینی کامل می بخشد ، در حالی که تقریباً هیچ شیرینی اضافه نمی کند.
شکرهای مبتنی بر نشاستهاز طریق فرآیندی به نام هیدرولیز ، نشاسته نیز غالباً به قندهای مبتنی بر نشاسته تبدیل می شود. قندهای مبتنی بر نشاسته عمدتاً در صنایع غذایی ، آشامیدنی و شیرینی پزی و همچنین در صنایع دارویی و تخمیر استفاده می شوند.
پروتئین ها و الیافدر طی فرآیند استخراج نشاسته ، صنعت نشاسته اروپایی کلیه اجزای مواد اولیه را خراب می کند ، همچنین الیاف و پروتئین های گیاهی را استخراج می کند.
منبع: ویکی پدیا
No comments:
Post a Comment